Maradékok a hűtőből (szalámivégek, sonka-szalonnadarabok)!
Daráld le őket húsdarálóval, vagy mixerrel (a füstölt íz fontos benne). Kevés vajon fonnyassz apró kockára vágott vöröshagymát, jól szórd meg lisztel, öntsd fel tejjel, forrald át (lásd: besamelmártás), hogy besűrűsödjön és keverd össze a ledarált cuccal. Ha van még kőkeményre száradt sajtod a hűtőben, akkor azt is reszeld bele (ettől lesz igazán finom) és aki szereti egy kis fokhagyma sem árt bele.
Főzd ki a kedvedre való száraztésztát és ezt az egészet cuppantsd össze. Kenj ki a maradék margarinnal (vagy amit a hűtődben találsz zsiradékot), egy tűzálló tálat és mindezt tedd bele.
Előmelegített sütőben (lásd: csőben sütés) süsd készre.
Jó Étvágyat Kívánok!